søndag 22. mars 2009

Koselig helg:)

Ok, eg hadde skreve ein lang blogg, so datt nettet ut...Grrrr. Er ei stund sidan eg har blogga no, men har vært litt opptatt her og der:)
Men har ialfall hatt ei veldi kjekk og avslappande helg, men samtidig litt travel:) Var hos Stine på fredag, drakk vin og laga taco:) Vart òg ein liten tur på puben:)

På lørdag var Krisian og eg på kafe me mamma/mommo, og han fikk seg jo 4 nye leiker:) Deriblant ei som sang på russisk, den var på tilbud av ein eller anna grunn:)hehe.

Kristian sov hos mamma og pappa fra lørdag til søndag, dei ville so gjerne låna han litt:) Det var heilt i orden for Asle og meg, veldig godt med litt tid for osss sjølv. Me laga tapas og storkoste oss, nydli mat:) Fann ei fantastisk god oppskrif på aioli på matprat :) http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7479


Så var det klasse vorspiel hos Ruth med påfølgande meieriet tur:) Koslig å gå ut med klassen igjen:) Hadde ein kjekk kveld som vart litt lenger enn planlagt;)Når det er helg synst eg det er kosli å pynte me friske blomster. Favoritten min er roser i gammelrosa farge:) Romantiske:)

2 kommentarer:

Karina sa...

jaaaa...var skikkelig gøy i går :) koste meg masse...kjempe gøy at du ble med på meieriet :D

Karoline sa...

jaaaa! da va drit kjekt! mange fine bilde :D

Legg inn en kommentar