onsdag 25. august 2010

Solfyllt regnværsdag:))

Våkna attmed verdens beste Kristian idag:)) Han løfta hovudet mitt og sa "mamma,opp":) Finst vel ikkje so mange bedre måta og vakna på:):)

Me stod opp, åt frokost, og eg nøyt nåken koppa kaffi før eg vaska badet og ordna meg.Kledde på Kristian, so bar det ut i regnet:) Men finnes ikkje dårlig vær, berre dårlig klær:)

Gjekk til by`n og Kristian sovna i vogna, var innom Fretex før eg gjekk på bystasjon. Sidan eg nett hadde vaska leiligheten måtte eg fylla den opp med litt belønning:)) Er so altfor mange fristelsar i butikkane no..:)

 Kjøpte denne søte boksen på Kremmerhuset:)

 Søtt skilt, og har funne enda søtare knottar som eg skla bytte ut i dette skapet:)Hatt ein fin dag tross regnet:) Når Kristian var lagd koste eg meg med cappucino fra den nye nusselige Green Gate koppen min.........som passar perfekt ilag med Grenn Gate skåla mi:)No skal eg slappe av litt før eg legg meg:)

Sov godt til alle der ute og takk for tålmodigheten;))

Klem Stine-Iren

6 kommentarer:

Karoline sa...

Ååå, så fint du har det i leiligheten! Du må komme til meg og gi meg litt tips, huse mitt er nesten tomt for pynt og sånt:)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Der er du jo ♥ veldig lenge siden sist ! Ser at du har et innlegg under her også, men det hadde ikke jeg fått med meg enda jeg sjekker blogglisten min hver dag. Men når det er sagt har jeg faktisk hatt problemer med oppdatering i blogglisten. Så mye fine ting du har fått deg, den GG koppen var bare supersøt da ! ♥

Godt å ha deg tilbake ! ♥

God klem fra Anette :)

Mette sa...

So mange fine ting du har, Stine Iren!
Koselig med innlegg frå deg igjen:-)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Ooooh, herleg shopping du har foretatt deg;)
Takk for bursdaghelsing:))
Du spurte om lysekrona mi i gangen. Den var eit kupp på Skeidar til 499!!;) Dei har den på kampanje av og til..ellers har dei den ikkje i butikken dessverre..
Muffinsoppskrifta er kjempegod!!! Har hatt eit innlegg om den der oppskrifta er med..sjå under mat på etiketter;)
Duken er Cath Kidston, men det er veldig likt stilen til GG:)
Ha ein strålande kveld!
Klem:)

marie sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min!
Så fine Green Gate-ting....Jeg har sett på den blomstrete SÅ mange ganger, men har holdt meg til prikkete i ulike farger. Kopper og kar "tyter" snart ut skapene her, så jeg kan ikke begynne på for mange typer....Men jeg får ALDRI nok!
Ha en fin kveld!

Camilla sa...

Så fine bilder du viser.
Håper helgen er fin!

Klem, Camilla.

Legg inn en kommentar